Sari la conținut

Utilizatorii au primit un avertisment: Noua funcție WhatsApp „Screen Share” poate dezvălui intimități

Etichete:
11/08/2023 19:00 - ACTUALIZAT 11/08/2023 19:01

Utilizatorii au primit deja un avertisment referitor la noua funcție WhatsApp. O actualizare majoră este în prezent lansată de WhatsApp, care permite utilizatorilor să partajeze ecranul telefonului. O noutate despre care am vorbit și în articolul precedent mult mai multe detalii. Această nouă funcție WhatsApp va permite persoanelor de contact să partajeze ecranele. În termeni simplii, să împărășiți cu ceilați la ce vă uitați pe telefon. Această funcție trebuie utilizată cu multă grijă, deoarece, dintr-o mică neatenție puteți arăta mai mult decât vă doriți. Aflăm în articol cum putem evita asta. (Continuați să citiți după fotografie)
>>> Buton nou WhatsApp: ”Dacă îl apăsați, toată lumea poate vedea conținutul vostru intim”

Utilizatorii au primit deja un avertisment referitor la noua funcție WhatsApp

The Mirror raportează că această actualizare „Screen Share” are scopul de a le permite oamenilor să le arate prietenilor ceea ce fac pe telefonul lor, cum ar fi documentele de serviciu sau alte funcții de acces. Acționează ca și binecunoscutele aplicațiile de apeluri video: Google Meet și Zoom.

WhatsApp a explicat într-o postare pe blog: „Puteți să distribuiți documente pentru serviciu, să răsfoiți fotografii cu familia, să planificați o vacanță sau chiar să faceți cumpărături online cu prietenii. Altă varianta utilă ar fi sa vă ajutați bunicii cu asistența tehnică. Această partajare a ecranului vă permite să aveți parte de o vizualizare live a ecranului în timpul apelului”. Așadar e mult mai mult decât un simplu apel video. 

De îndată ce această actualizare este lansată în săptămânile următoare, utilizatorii vor putea vedea o pictogramă „Partajare” în aplicație. Odată ce butonul este apăsat, vi se va permite să partajați o anumită aplicație de pe telefon unui prieten sau chiar întregul ecran. Mare atenție, pentru că voi alegeți ce arătați celorlați! 
>>> Escrocherie WhatsApp periculoasă care circulă în aplicație: ”Nu dați clic pe acest link” 

Dacă partajați ecranul întreg, aveți grijă la parole bancare și poze intime

Acest lucru sună extrem de util, dar utilizatorii au fost avertizați să ascundă tot ceea ce nu doresc ca alții să vadă pe telefonul lor înainte de a apăsa butonul „partajare”. Altfel, surprizele ar putea fi distruse sau, mai rău, ar putea deveni jenante. 

Această știre de actualizare vine pe măsură ce WhatsApp a distribuit recent și o nouă opțiune de mesaj video instantaneu în aplicația lor de socializare. Acest lucru vă va permite să înregistrați video scurte de 60 de secunde, care pot fi apoi partajate direct din aplicație. O funcție foarte asemănătoare cu mesajele audio, doar că aceste sunt video. Găsiți mai multe detalii la acest link. 
>>> ”Nu utilizați WiFi la hotel” până nu faceți o setare simplă pe telefon

Sursa: dailyrecord.co.uk, Ziarulromanesc.de